Blue is my color







Jag funderade på att lägga ut lite kläder på Tradera så jag letade igenom garderoberna för att se vad som skulle kunna få lämna mig för alltid, när jag hittade denna pärla. Den är ju faktiskt söt och den är blå (!). Älskar blått ju! Ibland lönar det sig att spara plagg ett tag. Jag köpte den på Gotland för några år sedan och den kommer från Missisippi! :)

Sitter på cykeln på väg ner till stan, ter...

Sitter på cykeln på väg ner till stan, termometern visade 33 grader hemma så snacka om skönt! Dags att sluta innan jag cyklar in i något.. :)


Inspiration



Sådana här tjejer inspirerar mig en dag som denna, när garderoben är full av kläder men ändå känns obehagligt tom!

Fredag

God morgon!
Jag vaknade i och för sig för några timmar sedan, men sen dess har jag städat lite, kollat på lite Heroes (är inne på tredje säsongen nu, så spännande..) och spelat Wordfeud. Jag har, liksom många andra, blivit lite beroende av det. Jag visste typ innan jag började spela att jag skulle fastna totalt, och ändå började jag.. Fy på mig! Hur som, nu ska jag fortsätta städa lite och äta lite lunch innan jag drar mig mot jobbet. Puss!





Wordfeud, jag heter Ellienen som ni kanske ser. Utmana mig om ni vågar :)

29e september 2011

Återigen, sorry. Jag lovar en massa inlägg så dyker det upp ett-två om dagen, men i helgen kanske det ska finnas tid. Har vart i skolan till kvart i fem idag, sen blev det en timmes Power Strip och en timmes Combat. Imorgon har jag inga lektioner så det får nog bli en skön hemmaförmiddag och sen lite jobb på eftermiddagen. Äntligen fredag igen! Hörs! :)

I believe I can fly..

Sitter och tittar på lite bilder från avslutningen i Juni och kan inte låta bli att längta tillbaka till sommaren och värmen. Speciellt en dag som denna då solen skiner och det känns som vår ute. Vi kunde till och med sitta ute och äta lunch :) DET är glädje det!









Sött värre ;)

School



Sådär, då drar jag mig iväg mot skolan för ännu en heldag. Börjar med skolfoto! Slutar vid halv fem, och då blir det antagligen någon typ av träning. Så vi hörs sent ikväll någon gång, om jag inte mobilbloggar under dagen. Ska försöka hinna svara på era kommentarer ikväll också! Puss :)

Pink Grapefruit

Och sorry för rejält dålig uppdatering idag, men jag har varit upptagen med seminarium, projekt och redovisning. Sen hade jag räknat med att vara hemma vid kvart i sju efter mitt Step Up-pass på må bättre. Men så kom mamma ner och skulle gå på Body Balance vid 19 så då blev jag kvar på det med. Så jag var hemma, duschad och äten (eller alltså jag blev inte äten, men jag åt.. Ja, ni fattar) vid nio. Jaja, jag hade inget viktigt plugg, så efter ett psykologiseminarium och en etnicitetredovisning var jag värd ett extra träningspass :)





Och när jag kom hem hittade jag detta i ett kuvert på bordet. Det var min premie för Wellness-prenumerationen som hade kommit. Så nu luktar jag supergott :) haha, glad chey. Trött, men glad!

Run the world



Hur cool är inte Beyoncé? Så jäkla snyggt gjort, snacka om att hon lär ha tränat på det där en del ;)

27e september 2011

En timme body pump, två timmar Heroes och ett otal timmar pluggande senare och jag är klar. Tror jag i alla fall. Nu är det bara att printa ut det och läsa igenom inför seminariumet imorgon. Vi hörs, god natt! :)

Done

Sådär ja, då var risk 1:an avklarad. Det var jag och fem till, så vi var klara på två timmar. Har alltid fått höra att det ska vara så tråkigt och så långt, men det var typ kul ju :) Min körskolelärare är duktig på att få en intresserad och med i diskussionerna så det var två ganska korta timmar. Stannade kvar och pluggade teori i en timme innan jag åkte hem, och nu har jag precis fått i mig lite lunch. Nu är det intensivplugg som gäller, har psykologi-seminarium imorgon och jag är långt ifrån förberedd.. Hörs! :)



Och så lite sånt här på det så är det tipp topp.. Eller?!

26e september 2011

Jag har faktiskt hunnit med en del idag. Två timmar i skolan, en timmes gym och sen lite plugg under kvällen kombinerat med Heroes och de två första avsnitten av Modelljakten. Nu tänker jag sova, har risk 1:an framför mig imorgon bitti. Alltså en 3-timmars föreläsning om droger och alkohol. God natt! :)

Byxor, Polo & Hatt



Utrymmet i provrummet begränsade bilderna en aning.. Hur som, mörkblå (jag vet, de ser svarta ut..) jeansleggins, Orange (hur snygg liksom?!?!) polotröja och svart hatt (tänk om man ändå passade lite bättre i hatt..). Allt från H&M!

Lördagens shopping

Eftersom jag har shoppingstopp på allt som inte rör Indien för tillfället var det lite tufft att gå på stan i Lördags. Jag hittade ett par snygga byxor (jag har aldrig byxor annars..), en snygg & skön polotröja i coolaste färgen någonsin och en hatt (ni ska få se hur snyggt det var lite senare..). Jag klarade dock av att sätta stopp för mig själv, och istället gick jag till Clas Ohlson och köpte mig den här:







Japp, så istället för att betala 477:- för alla ovan nämnda plagg betalade jag 399:- för en 65-liters ryggsäck från Asaklitt! Kanske inte det roligaste, men så jäkla nödvändigt faktiskt!

Today I don't feel like doing anything



The lazy song - Bruno Mars. Superskön video, perfekt att börja dagen med. God morgon förresten! :)

Förlåt för uselt uppdaterande idag, lovar ...

Förlåt för uselt uppdaterande idag, lovar er en massa inlägg imorgon. God natt :)


Söndag

Frukost, plugga, träning, middag, plugga. Det är min dag idag, så som ni kanske förstår kommer uppdateringen vara sådär idag, likaså svarandet på era kommentarer. Vi hörs ikväll om det inte kommer upp något tidigare. :) Puss!

Journey to the center of the earth

Produktionsår: 2008
Regisserad av: Erik Brevig
Skådespelare: Brendan Fraser, Josh Hutcherson, Anita Briem



Jag råkade sitta kvar framför TVn efter idol igår kväll och hamnade då framför filmen Journey to the center of the earth (Resan till jordens medelpunkt på svenska). Först tänkte jag gå därifrån och gå och lägga mig men jag blev fast. Jag hade noll förväntningar på filmen, och kanske var det därför den var så bra. Jag gillar ju lite äventyr och fantasy-influerade filmer och jag kan säga så här: Se den! Den får en solklar 4 av 5 möjliga. Varför inte en 5? Vissa dataanimerade delar syndes att de var just.. Ja, dataanimerat! Men det struntade man väl i :)
1 2 3 4 5

Dagens



Klänning - Gina Tricot / Skärp - Vero Moda / Skor - Skohuset / Armband - Kappahl mfl. / Örhängen - Ur & Penn

DEPEND nr. 161







Nagellack: Depend nr. 161

24e september 2011

God morgon fina!
Eller god morgon, snarare god förmiddag. Jag vaknade för några timmar sen och har sedan dess ätit lite frukost, kollat lite mail och gjort mig iordning. Nu är jag alldeles strax på väg ner mot stan för några timmars jobb innan jag ska plugga järnet här hemma. Det kommer upp något tidsinställt under dagen, så var inte oroliga :) 



Fredag!

Känns som att veckorna går sjukt fort nu, det var ju fredag alldeles nyss och nu är det fredag igen. Inte mig emot, men ändå :) Hur som helst så bestämde jag mig sent igår kväll för att inte åka till Stockholm idag, så det blir en skön helg hemma istället. Måste spara pengar inför Indien, och känner jag mig själv rätt så skulle det brännas en hel del pengar under 36 timmar i huvudstaden.. Så, jag har istället vart i skolan och labbat, pluggat teori på körskolan och gymmat. Nu blir det duschen och sen lite fix med naglarna så här inför helgen, frågan är bara vilken färg?! :) Funderar på någon av dessa..


Mitt hjärta blöder



Veronica Maggios senaste låtar går på repeat hemma hos mig fortfarande! Så bra :)

Nu sätter jag i hörlurarna och försöker ko...

Nu sätter jag i hörlurarna och försöker koncentrera mig på kemiska reaktioner och kemisk jämvikt.. Det är alltså det vi ska labba på imorgon bitti, tyvärr har jag tappat bort labbhandledningen så den får jag läsa imorgon. God natt till er som faktiskt får sova när man ska sova! :)


Allt på en gång!

Ja, hos mig är det full aktivitet just nu. Jag skriver en engelska C-uppsats, packar inför helgens eventuella Stockholmsresa, försöker hitta en lämplig back packer-ryggsäck tills vi ska till Indien, bloggar, städar rummet och funderar samtidigt på vilka vaccin som kan vara bra att ta innan vi åker. Varför göra en sak i taget när man kan göra allt på en gång liksom? ;) Jag känner dock att det kanske vore mer effektivt att typ koncentrera sig på max två saker just nu, men men.. 



Sen är ju problemet vad man ska packa ner i väskan för två dagar i huvudstaden också.. Funderar på något av detta!

You belong with me



You belong with me - Taylor Swift. Bara för att videon är så söt och låten är bra :)

Sitter och äter lite lunch, torsdag betyde...

Sitter och äter lite lunch, torsdag betyder ju pannkakor till efterrätt! Wiho! Sen är det lite projektarbete och eventuellt engelska, vi får se. Kanske ska ta en effektiv pluggkväll när jag inte får träna.. :)


22a september 2011

Hallå!

Har precis kommit till skolan efter en snabbis till vårdcentralen för vaccination mot Hepatit A och B. Känns som att jag har blivit stammis där, två gånger på en vecka liksom.. ;) Hur som helst, nu ska jag väl försöka göra någon nytta här, men av någon anledning råkar jag kolla på resor istället. Vad sägs om det här i december? :)





Bilder kommer härifrån :)

Hawaii five - 0

Japp, nu blir det Hawaii five - 0 och lite myntate, sen sova lite grann. Och det är inte mitt fel att alla de bästa TV-serierna börjar på H.. ;)

CXWORX

Ja, vad ska jag säga? CX do really works! I alla fall kändes det så under passet. Min mage höll på att dö och axlarna och benen fick sig en omgång dem med. Det var väldigt skönt att man under en låt fokuserade till 110% på magmuskulaturen och sen i nästa låt jobbade axlar och ben. Lite blandad träning sådär, inte bara mage utan allt möjligt. Så får ni chansen att prova CXWORX (Les mills corekoncept): Gör det! 



Nöjd och glad tjej efter ett skönt träningspass och lite mat. Nu fortsätter pluggandet! :)

Träning!

Nu pausar jag lite från plugget och drar till Må bättre för att vara med på förhandspasset av CXWORX! Effektiv Coreträning ska det i alla fall vara, vi får se hur det är! :)

Mandy Shoes



194 centimeter mäter jag med dessa fulsnygga heels på fötterna. :) Skulle jag inte bli så fasligt lång, skulle jag använda dem oftare. Funderar ändå starkt på att klicka hem ett par gula av samma modell, de är numera nedsatta till 49 ynka kronor. Ni hittar dem hos Nelly!

Frukost

Frukost på g, och ett avsnitt av Heroes såklart. Sen blir det en effektiv hemma-pluggdag och så småningom lite träning! :)



Yoghurt med müsli, mammas hembakade tekakor, juice och kaffe. Perfekt frukost :)



God natt

Sisådär, då var kaffet uppdrucket och House slut för den här gången. Nu blir det ett avsnitt Heroes och sen God natt! :)  

Myskväll



Har vart på ett stenhårt Combatpass efter en chill dag i skolan, så nu sitter jag och myser framför Idol med en god Lingonsmoothie och senaste ELLE (roligare än miljökunskap och kemi). Det är vad jag kallar en skön kväll ♥

God morgon

Klockan ringde för en och en halv timme sedan, och jag gick upp för en halvtimme sen.. Så nu sitter jag och käkar lite frukost, läser miljökunskap och kollar på Heroes. Man känner sig så sjukt effektiv när man gör allt på en och samma gång, men när man är klar och kollar på resultatet av plugg och tv-tittande tillsammans inser jag alltid att jag borde ha gjort en sak i taget.. :)



Tröttaste tjejen i stan, men efter lite yoghurt och en kopp kaffe ska jag nog orka hela dagen ;)


Dum av dig



Mitt sällskap denna kväll, Daniel Adams-Ray.

X-tra allt!

Hallå!
Kom nyss ut ur duschen efter ett skönt pass på gymmet, men nu är det slut på det roliga. Dags för lite plugg, eller lite och lite, ganska mycket känns det som. Det är Kemi B hit och miljökunskap dit och så lägger vi till lite körkortsteori på det så har vi X-tra allt typ ;)




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0